Aula d’Estudi i reforç

Benvolguts pares,

Us presentem uns dels projectes que organitzem des de l’AMPA i que sens dubte serà del vostre interès. És tracta de l’Aula d’Estudi.

L’Aula d’Estudi és un servei organitzat i gestionat per l’AMPA, però que compta amb el suport i la participació de l’equip pedagògic del centre.

El seu objectiu és ajudar a tots els nens que necessiten un reforç per assolir els seus objectius acadèmics del curs i que per circumstàncies diverses no poden aconseguir en l’àmbit familiar o bé facilitar un espai on els nens troben la concentració necessària per poder treballar de forma més eficient.

Mitjançant la contractació de personal docent a un servei extern, però que ha contat per la seva selecció amb el vistiplau de l’institut i del propi AMPA; els nens assisteixen a l’institut dilluns i dimecres en horari de 16 a 18 hs. A l’aula és controla la seva agenda, es te cura de que tots els deures estiguin fets, es resolen els dubtes, s’ajuda en la preparació d’exàmens. Els mecanismes de control són els mateixos que en l’horari lectiu normal.

Aquesta activitat té el preu de 16 € al mes, destinat a cobrir despeses del personal que es contracta.

Des de l’AMPA, entenem que aquest és un servei fonamental en el nostre centre. Els nens que ho necessitin, poden trobar a l’Aula d’Estudi l’eina que els ajudi en les seves taques.

L’inici de l’activitat va començar enguany el dia 2 de Novembre i es durà a terme fins l’acabament del curs.

En cas de que estigueu interessats podeu trobar fulls d’inscripció a la consergeria del centre o a l´apartat Documents i formularis d´aquesta web.

Salutacions cordials,

IMPACTE AULA OBERTA 2015_2016 copia

Anuncis