Servei de Menjador

Benvolguts pares i mares,

Us volem oferir el servei de menjador gestionat per l’AMPA amb col·laboració amb el Centre d’Esplai Xixell, que es fa càrrec del monitoratge.

El nostre objectiu no és només garantir la correcta alimentació dels joves si no també que l’estona de lleure que queda entre el dinar i les classes de la tarda, estigui supervisada per un/a monitor/a amb acreditada experiència.

Enguany el servei de menjador té lloc tots els dimarts i dijous de 13:30 a 15:30h amb data d’inici el dimarts 13 de  Setembre de 2015 i finalitzarà el 5 de Juny del 2016. El preu mensual pels inscrits serà de 6,20€ i el preu dels esporàdics de 6,80€ (Resolució ENS/1479/2015).

Tant si us inscriviu per primer primer cop o continueu necessitant del servei al migdia, ens heu de fer arribar la inscripció que trobareu a l’apartat d’aquesta web, documents i formularisdegudament omplerta i signada per a poder formalitzar la inscripció. Us preguem que ens feu retorn de la mateixa el més aviat possible per a poder fer una bona previsió i atenció del menjador i dels vostres fills/es.

En cas de que cap jove presenti intolerància o al·lèrgia alimentària, preguem que informeu degudament per tal d’evitar situacions de risc.

En cas de que el jove no assisteixi al servei un dia, heu d’avisar abans de les 10h del mati al centre (telf.: 933.388.253), en cas contrari, haurem de fer el cobrament del dia, ja que la despesa del dinar ja s’haurà fet. El cobrament del rebut es fa durant els deu primers dies del mes.

IMG_3719

Pels joves que requereixin del servei de manera esporàdica, hauran de comprar el tiquet de menú a la Maria (responsable de la Cantina) a primera hora del matí.

Per qualsevol dubte, restem a la vostre disposició.

Atentament,

AMPA Institut Mercè Rodoreda

MENÚ MARÇ 2016descarga

 

MENÚ MARÇ 2016 copia

 

Anuncis